İYİ PARTİ’NİN ADAYI FARUK BELDÜZ OLDU

İYİ PARTİ’NİN ADAYI FARUK BELDÜZ OLDU

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve Yerel Yönetimler seçimlerinde İYİ Parti’den Trabzon Şalpazarı Belediye Başkan Adayı olarak Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Faruk Beldüz adaylığını açıkladı.

Trabzon Şalpazarı Belediye başkan yardımcısı olsun Faruk Beldüz Şalpazarı İYİ Parti İlçe başkanlığının düzenlemiş olduğu törene katılarak İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan ve Şalpazarı İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz tarafından kendilerine İYİ Parti rozeti takıldı. Rozet töreninin ardından Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Faruk Beldüz İYİ Parti’den Şalpazarı Belediye Başkan adaylığı açıkladı.

Trabzon İYİ Parti İl başkanlığı ve ilçe başkanlığı tarafından Şalpazarı ilçe başkanlığında düzenlenen törende konuşan Faruk Beldüz “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli ve İdari yerel seçimlerde Şalpazarı Belediye başkanlığı için adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Bu sürecin Şahsım, Şalpazarı ilçem, ve Ülkem için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını Allah nasip etsin inşallah. Bu vesile ile tüm halkımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db