BAŞKAN ÖZDEMİR’İN BİR BAŞARI HİKAYESİ DAHA

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN BİR BAŞARI HİKAYESİ DAHA

Türkiye’nin yedi böylesinde ve bu bölgelerdeki illerde bulunan yiğit soydaş STK’ların katılımları ile birlikte 2022 yılında kurulan Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu ikinci yılında.

Bu yiğit soydaşların bir araya gelerek kurmuş oldular Federasyon’un kuruluşunda başta Başkan Harun Özdemir ve yol arkadaşlarının iller ilçeler ve bölgeler genelinde azimli ve kararlı bir şekilde gerçekleştirmiş oldukları toplantılar tanıtımlar neticesinde Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu’nu kurmuş oldular.

Başkan Harun Özdemir Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu Kuruluşunun 2.Yıldönümü dolayısıyla yapmış olduğu açıklamasında “Yirmi yıldan fazla birlik süreci, beş yıl federasyonlaşma ve ulusal toplantılar sonrası kurulan Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Eğitim Araştırma Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Federasyonu Türkiye de elli vilayetten 21 kurucu derneğin katılımıyla Siyaset ve İnançlara eşit mesafede kuruldu. Federasyonumuz yeni katılan STK’lar ile birlikte Federasyonumuz 28 derneğe ulaştı. Kurucu derneklerin verdiği delegelerden yüz ün üzerinde dernek başkanı, sekiz federasyon başkanı ve bir konfederasyon başkanı nın delege olarak bünyesinde olduğu yönetim kurulu ile oluşan federasyonumuz 45 seçkin onur kurulu üyesine ulaştı. Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu’muz bu süreçte Ankara Çankaya da resmi temsilciliğini açtı. İki yıl içinde ülke sathinda büyük faaliyetlere imza atıp resmi yayın yapan Oğuz Çepni Boyu Kültür Araştırma dergisinin 1. Sayısını çıkardı. 2. Sayı Mayıs 2024 de çıkacak. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin inşallah”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db