ÇEPNİ BOYU DERNEĞİ’NDEN “BİR MONT BİR BOT” KAMPANYASI

ÇEPNİ BOYU DERNEĞİ’NDEN “BİR MONT BİR BOT” KAMPANYASI

İstanbul’daki Çepni Boyu Derneği Kış ayını iyice hissettiğimiz bu günlerde Dernek olarak Van ilin üç köyünde yaşayan Çepni boyu ailelerinin çocuklarına “Bir Mont Bir Bot” kampanyası başlatmış bulunmaktalar.

Merkezi Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde yeni kurulmuş olan İstanbul Çepni Boyu Derneği Kış mevsiminin çetin geçtiği ve kendisini iyice hessettirmeye başladığı bu günlerde çocuklara yönelik olarak Van ilimizin üç Köyünde yaşayan Çepni ailelerinin çocukları için Dernek olarak “Bir Mont Bir Bot” kampanyası başlatmış bulunmaktalar.

Dernek başkanı Hülya KEBAPÇIOĞLU konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada “Kış mevsimini iyece hissetmeye başladığımız bu günlerde çocuklar üşümesinler diye Van ilimizin üç köyünde yaşayan Çepni boyu ailelerinin çocukları için “Bir Mont Bir Bot” Kampanyası başlatmış bulunuyoruz.Başlatmış olduğumuz bu Kampanyamızı içinde bulunduğumuz Aralık ayı sonuna kadar devam ettirip ay sonunda hedeflediğimiz en az yüz Çocuğumuzun yüzünü güldürmek olacaktır. Bunun için hayır sever gönül dostlarımızdan ambalajından çıkmamış en az 100 Mont ve 100 Bot temin ederek çocuklarımızı bu kış üşütmemek”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db