ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Trabzon Dernekleri Federasyonu genel başkanı sn. İsmail Şatıroğlu ikli 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dömem Milletvekilliği seçimi sonucuna göre ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesin olmayan sonucuna göre Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması üzerine bir mesaj yayınladı.

Başkan Şatıroğlu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verildi.”Kıymetli Hemşehrilerim, Saygıdeğer Dostlarım; 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi sonrasında, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sn. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyor kendilerine başarılar diliyorum. Secim Sonuçlarının açıklanmasıyla meydanlarda, caddelerde yapılan sevinç kutlamalarını anlayışla karşılamamız gerektiğine inanıyorum; zira uzun bir süre seçim çalışmalarında enerji sarf eden insanlarımızın sevinçlerini paylaşmaları doğal bir durumdur ve haklarıdır.
Ancak, birbirimizi kıracak, üzecek söz ve eylemlerden kaçınmamız gerektiğini de belirtmek isterim. Gün olacak yine yüz yüze bakacağız, birlikte çalışmalar yaparak hayata geçireceğiz, dertlerimizi paylaşacağız, sevinçli ve üzüntülü günlerimizde de yine hep birlikte olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor Hepinize sağlıklı günler iyi çalışmalar diliyorum”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db