DEMİR ALİ İÇİN YARDIM KANPANYASI

DEMİR ALİ İÇİN YARDIM KANPANYASI

Merkezi Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nde bulunan Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 Hastası Olan Demir Ali Bayraktar için yardım kampanyası başlatmış durumda.

Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahalle Sakinimiz Köksal Bayraktar’ın 16 Aylık torunu Demir Ali Bayraktar Doğuştan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası.Bu hastalık genetik bir kas hastalığı olup SMN1 proteini doğuştan eksik olan çocukların Hareketlerini, solunumunu, beslenmesini etkilemektedir.

Konuyla ilgili Dernek Başkanı İmam Hatip Ömer Dural vatandaşlara yaptığı çağrı da “Demir Ali bir an önce sağlığına kavuşabilmesi için Amerika’da sadece 2 yaş altındaki bebekler için onaylanan ve 2.4 milyon USD bedelindeki Zolgensma isimli gen terapisini alması gerekmektedir.Zaman daralıyor Vaktinde tedavi edilmezse belkide yaşam mücadelesini kaybedecek.

Bu hastalığın tedavisi var ama yurt dışında bunada hiç bir aileni maddi gücü yetmez.Bu hastalık Bu gün onun başında kimbilir yarında bizim başımıza gelebilir.şimdi zaman Demir Aliye can suyu olma zamanı. Hepimiz gücümüz yettiğince elimizi Demir Ali için cebimize atalım sadaka’mızlan, zekat’ımızlan Demir Aliyi yaşatalım”dedi.

Yardımlarınız için GEYİKLİ BELDESİ KALKINDIRMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ nin T. C. Ziraat Bankası ŞALPAZARI şubesindeki
İban Tr 700001000829463099015001 nolu hesabına Veya elden Dernek başkanı Ömer Dural ve dernek yöneticilerine yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db