EĞİTİM DERNEĞİ HİZMETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR..

EĞİTİM DERNEĞİ HİZMETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR..

Şalpazarı Eğitim Derneği ŞALPAZARI EĞİTİM SETİ KAMPANYASININ 10. CUSUNU bu gün itibariyle hayata geçirdi..
Eğitim derneği başkanı Hasan KESKİN’in verdiği bilgiye göre; “İlçemizin tüm okullarında 1. sınıfa yen başlayan 93 öğrencimize, okuma-eğitim setlerimizin dağıtımı bu gün başladı. İlçe Kaymakamımız Uğur Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müd. Güner Cengiz, Başkan Yrd.miz Kemal Türkmen hocam, Atatürk İlkokulumuzda ilk dağıtımı üçüzlerimize yaparak programı başlattılar”
Keskin ayrıca “12. Sınıfların tamamına (93 öğrencimiz), Üsküdar Belediyemizin YKS uzaktan eğitim setlerini ulaştırdık, cuma günü dağıtımı yapılacak inşallah.
8. Sınıflarımız için de LYS eğitim setlerimizin temini için çalışmalarımız devam ediyor

Bu suretle, okullara yeni başlayan, LYS, YKS sınavlarına hazırlanan 300’e yakın öğrencilerimize destek vermiş olacağımızdan mutluyuz” diye devam ederek,
“Sınavlara hazırlık materyallerini maliyeti itibariyle, her ailenin tedarik etmesi zor olabilmektedir. Eğitim Derneğimiz, tamamen ücretsiz dağıttığı kaynak setlerimizle aile bütçelerine de katkı sunmanın yanında, okullar açılamasa da, çocuklarımızın uzaktan eğitiminde tek programa hep birlikte sahip olup birlikte çalışması, öğretmenlerimizin de müfredatı takibi bakımından çok önemlidir.

Sn. Hilmi Türkmen Başkanımıza, Sn Kaymakamımıza ve eğitim yöneticilerimize, Eğitim Derneği Yönetim kurulumuza ve destek veren eğitim gönullülerimize “ teşekkür edip, Tüm öğrenci ve eğitimcilerimize teşekkür eder başarılar” dileyip“ İşimiz de Gücünüz de Eğitim” sloganıyla açıklamalarını tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db