Başkan Dural’ın 2022-2023 Eğitim Öğretim Yıl Sonu Mesajı

Başkan Dural’ın 2022-2023 Eğitim Öğretim Yıl Sonu Mesajı

alpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği başkanı İmam Hatip Ömer Dural mesajında şu ifadelere yer verildi “2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tamamladığımız bugünde öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Sevgili Öğrenciler,
Yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Önümüzdeki yıl için yeni hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı ve en önemlisi de bol bol kitap okumayı ihmal etmemelisiniz.

Kıymetli Velilerimiz;
Hiçbir başarısızlık tesadüf değildir, hiçbir başarısızlığın sorumlusu da sadece öğrenci değildir. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi bir insan olması ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Çünkü nitelikli bireyler nitelikli toplumu oluşturur. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Gerçek başarı ikisini birleştiren başarıdır.

Bu vesileyle; uzun ve yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca görev yapan, öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, tüm velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler, sevgili öğrencilerimize de gönüllerince eğlendikleri bir yaz tatili geçirmelerini dilerim”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db