TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU DERNEKLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR…

TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU DERNEKLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR…

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF), Trabzonlu dernek başkanlarıyla istişare toplantılarını, İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ilçelerinde kurulu bulunan Trabzon dernekleri başkan ve yöneticileriyle sürdürüyor.

Bu akşam, Sancaktepe Trabzonlular Derneği Başkanı Atilla Çebi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, İstanbul Anadolu Yakası Derneği Başkanı Alaaddin Aksoy, Rıza Çebi ve Burhan Polat, Sancaktepe Ağasarlılar Derneği Bşk. Soner Bayram, Sancaktepe Trabzonlular Derneği Bşk. V. Haşim İskender, Şuayip Bayraktar, Yusuf Sağlam, Sekan Öztürk, Yavuz Karagöz ve Ahmet Kaya, Ümraniye Trabzonular Derneği Bşk. Nihat İbrahimağaoğlu, Muhtar Halil Feyzullah Berber ve Nihat Bıyık, Av. Muammer Ayazoğlu, Sultanbeyli Trabzonlular Der. Bşk. Yıldıray Yıldırım, Samandra Bld. Eski Bşk. Abdullah Bayram, Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır, Of-Hayrat Dağönü Der. Bşk. Şevket Süleymanoğlu, Spor Yazarı Aziz Sancak, TDF Gnl. Bşk V. Yusuf Kızıldağ, Gnl. Bşk. Yrd. Hasan Keskin, Gnl. Bşk. Yrd. İlker Bakioğlu, Gnl. Bşk. Yrd. Nurettin Çakmak, G. Kolları Bşk. Oğuzhan Usta katıldılar.

Toplantıda konuşan TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “TDF’nin tüm derneklere kapısını sonuna kadar açtığını, bu toplantıların seçim için olduğunun asla düşünülmemesi gerektiğini, üyemiz olsun olmasın derneklerimizin hepsiyle aynı şekilde ilgilenerek ilişkiler kurmak istediklerini “ belirtti.
Şatıroğlu; “ Her insanın siyasi duruşu olabilir. Buna saygılıyız. Bizler TDF olarak, kendi insanımızın yapacağı her türlü siyasi çalışmalarda arkasındayız. Sadece siyaset değil, her alanda hemşehrilerimizin yanındayız. Onların karşılaştığı güçlüklerde destek olmaya gayret ediyoruz. Trabzon lobisi olarak çalışmaya kararlıyız” dedi.
YENİDEN ADAYIM…
Federasyona kazandırdıkları yeni bina için de konuşan Genel Başkan Şatıroğlu, kapsamlı bir “Trabzon Sosyal Tesisleri” için harekete geçtiklerini, projelerin tamamlanmasıyla büyük bir yenileme ve tadilat aşamasına geçeceklerini belirterek, “eğer bu bina mayıs sonundaki genel kuruldan önce tamamlanabilseydi, devam etmeyip, verdiğim sözü tutmuş olarak bırakacaktım. Ancak geldiğimiz noktada, bu büyük yükü başkalarının omuzlarına bırakmak istemem. Dolayısıyle iki ay sonraki genel kurulda yine varım diyorum. Bu sosyal tesisleri tamamlayıp, ayrı bir yerde, inşallah bir Trabzon Yurdu ile de taçlandırmak istiyorum. Allah inşallah bize nasip eder” diyerek, adaylığını da duyurmuş oldu.
Toplantıda söz alan başkanlar ve dernek temsilcileri, Genel başkan İsmail şatıroğlu’nu çalışmalarından ve hedeflerinden dolayı memnun olduklarını, gerekli destekleri her zaman vereceklerini belirterek, TDF’nin sosyal medyada daha etkin olarak gençlere de ulaşmasının önemli olduğunu, TİAB’ın artık TDF ile yakın ilişkilerde bulunması gerektiğini belirterek öneri, dilek ve temennilerini paylaştılar.

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF)’nin, İstanbul Anadolu Yakasında Beykoz, Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir ilçelerindeki Trabzon Dernekleriyle de bir araya gelerek çalışmalarına devam edeceği bildirildi.
Editör: Trabzon Aktüel Medya.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db