GEYİKLİ’DE ÇOK AMAÇLI BİNA’NIN YAPIMI DEVAM EDIYOR !

GEYİKLİ’DE ÇOK AMAÇLI BİNA’NIN YAPIMI DEVAM EDIYOR !

Şalpazarı Geyikli Mahallesi Merkez Cami yanında Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapımı devam eden iki katlı çok amaçlı hizmet bina sının yapımı devam ediyor.

Geyikli Mahallesi Gıran semtinde bulunan Merkez Cami yanında 560 metre kare iki katlı bina’nın içerisinde Bay Bayan lavoba ve Şadırvan, Gasılhane,Morg,Yemek yapma yeri,Çay ocağı, Cami adına çok amaçlı salon,Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği adına ofis in yer alacağı binanın giriş katının Elektirik ve Su giderleri yapılarak binanın sıva yapma işlemi devam etmektedir.

Dernek Başkanı Ömer Dural konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yervedi “Değerli Hayır sever kardeşlerim Dinimiz’in de “Hayırda Yarışın” buyurduğu gibi sizlerin sayesinde inşaatımız başladığı andan itibaren şu ana kadar uzaktan ve yakından katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Rabbim siz hayır severlerden razı olsun, niyetlerinizi kabul eylesin,Allah bizleri bu birlik ve beraberliğimiziden ayırmasın bu inşaatımız sizlerin sayesinde bu aşamaya kadar geldi sizlerin destekleriylen’de inşallah bu binayı yapıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız”dedi.

Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin Hesap Nosu :
Ziraat Bankası Şalpazarı Şubesi TRABZON
İban Tr 700001000829463099015001

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db