AKTAŞ DERNEĞİ HAYIR KERMESİ DÜZENLEDİ

AKTAŞ DERNEĞİ HAYIR KERMESİ DÜZENLEDİ

İstanbul Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi’nde bulunan Şalpazarı Altaş Yaylası Derneği’nin kadınlar kolu el emeği göz nuru ile hazırlamıs oldukları ürünlerin satışına yönelik Kermes’e komşu derneklerin de ilgisi yoğundu.

Aktaş Yaylası Derneği’nin Kadınlar kolu tarafından Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki dernek merkezinde Eğitim ve Hayır işlerinde kullanılmak üzere hazırlamıs oldukları el emeği göz nuru motiflli el işlemeli çeyizlik eşyaları, yöresel yiyecekler, yufka, kara lahana sarması gibi ürünleri sergileyerek satışa sundular.

Kadınlar kolu’nun dernek merkezinde düzenlemiş olduğu sergiye Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, TDF Başkan vekili ve Şalpazarı Eğitim Derneği başkanı Hasan Keskin, Şal-fed baskan vekili Fahri Durmuş, Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık, İstanbul Çepni Boyu Derneği başkan vekili Hüseyin Yamaç, Geyikli Kadınlar kolu başkanı Ayşe Karagöz, Doğancı derneği kadınlar kolu başkanı Ayşe Kandil, Kirazlıtepe mah. Muhtarı Nazmi Yamaça geçmiş dönem STK başkanları ve temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Aktaş Dernek Başkanı Turgay Karagül “Derneği’mizin kadınlar kolu tarafından Eğitim ve Hayır işlerinde kullanılmak üzere Dernek merkezimizde hazırlanmış olduğumuz Kermes etkinliğimize katılılarak bizleri onurlandıran Üsküdar Belediye Başkanımız’a STK Başkanlarımıza ve temsilcilerine, uzaktan ve yakından katılım sağlayarak bizleri onurlandıran misafirlerimize ve komşularımıza teşekkür ederiz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db