ZEYNEP GÜLAY TRABZONDA’DA İL BİRİNCİSİ OLDU

ZEYNEP GÜLAY TRABZONDA’DA İL BİRİNCİSİ OLDU

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce Öğrenciler arasında düzenlenen “Tüketici Hakları” konulu Karikatür Resim yarışmasında Şalpazarı Atatürk Ortaokulu öğrencisi Zeynep Gülay Trabzon il birincisi oldu.

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce Türkiye Genelinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde öğrencileri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Tüketici Hakları’ konulu Ortaokullar arası karikatür resim yarışmasında Geyikli Mahallesi’nden Eğitimci Adnan Ruhi Gülay’ın Şalpazarı Atatürk Ortaokulu öğrencisi kızı Zeynep Gülay Trabzon’da il birinci oldu.

Trabzon Valimiz Sy.İsmail Ustaoğlu’nun Kabul proramına Karikatür Resim yarışmasında il birincisi olan Şalpazarı Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Gülay’ın Covit-19 salgını dolayısıyla katılamaması nedeniyle öğrencimizin adına ödülünü okul Müdürü Birol Köse almıştır.

Karikatür Resim yarışmasında Şalpazarı’na bu gururu yaşatan Öğrencimiz Zeynep Gülay’a, Öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyoruz.Şalpazarı olarak başarılarının devamını diliyorz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db