ÜSKÜDAR TRABZON’LULAR DERNEĞİ’NDEN ÖRNEK ALINACAK İFTAR

ÜSKÜDAR TRABZON’LULAR DERNEĞİ’NDEN ÖRNEK ALINACAK İFTAR

Üsküdar Trabzonlular Derneği, “Yaşlılık Yalnızlık Değildir” temalı iftar programı düzenledi. Üsküdar Burhaniye Gençlik Merkezi’nde verilen iftar yemeğine çok sayıda siyasetçi, iş adamı, bürokrat, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile başta Üsküdar olmak üzere İstanbul’un farklı semtlerinden gelen Trabzonlular katıldılar. Programın özel misafirleri ise Maltepe Huzurevi’nde kalan yaşlılardı.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Üsküdar sosyal hizmetler müdürü Abdullah Atmaca, MHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Hatice Akkaya,Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetimi,Çekmeköy Trabzon’lular Derneği başkanı Hasan Keleş be yönetimi, Trabzonspor eski yöneticisi ve Şişli Belediye eski başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve duayen sivil toplumcu Tahsin Usta başta olmak üzere özellikle Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren Trabzon’un il, ilçe ve köy derneklerinden çok sayıda Dernek başkanı, yönetici ve davetli vatandaşlar katıldı

Program semazen gösterisi ve Kur’an tilavetiyle başladı.proramın suuculuğunu Eğitimci-yazar Hasan Kamiloğlu’nun yaptığı programda iftara kısa bir süre kala Üsküdar Akparti ilçe başkanı Adem Kaan Pehlivan kısa bir selamlama konuşması yaptı ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir başka programa yetişmek üzere proramdan ayrıldı.

Birlikte açılan iftardan sonra Üsküdar Trabzonlular Derneği Başkanı Bahattin Karadağ mikrofona gelerek katılan herkese ve özellikle Maltepe Huzurevi sakinlerine teşekkür etti. Karadağ, ayrıca Anneler Günü münasebetiyle bütün annelerin gününü kutlayarak onlara gül ikram etti .

Bahattin Karadağ’dan sonra mikrofona davet edilen Kaymakam Murat Sefa Demiryürek de İstanbul’un ve özellikle Üsküdar’ın manevi iklimine vurgu yaparak Üsküdar’ın bir Ramazan şehri olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.daha sonra günün anısına Maltepe Huzurevi Müdiresi Asuman Çebi Uzun’a plaket takdim etti.Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.

Uzun programa davet edildikleri için huzurevi sakinlerinin çok memnun olduklarını ve duygulandıklarını ifade eden Asuman Çebi Uzun, huzurevinin şartlarının oldukça iyi olduğunu ama daha da iyi olması gerektiğini, bunda da görevin kamu ve sivil toplum kuruluşlarına düştüğünü söyledi.

Programın bitişiyle birlikte davetliler bol bol hatıra Fotoğrafı çektirerek son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db