ÜMRANİYE ENGELLİİLER DERNEĞİ AŞURE PROGRAMI DÜZENLEDİ

ÜMRANİYE ENGELLİİLER DERNEĞİ AŞURE PROGRAMI DÜZENLEDİ

İstanbul Ümraniye son durakta bulunan Ümraniye Tüm Engelliiler Derneği Muharrem ayı olması münasebetiyle Dernek merkezinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile Aşure ikramlı programı gerçekleştirdi.

İstanbul Ümraniye Tüm Engelliiler Derneği yönetim kurulu; Muharrem ayının manevi iklimini yaşadığımız bu günlerde paylaşmanın, bolluk ve bereketin sembolü olan Aşure gününün önemini idrak etmek için İstanbul Ümraniye sondurakta bulunan Dernek merkezimizde merkezinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua programının ardından programa katılım sağlayan tüm davetlilere ve misafirlere Aşure ikramı yaptılar.

Ümraniye Tüm Engelliiler Derneği’nin düzenlemiş olduğu Aşure Proğramına Katılım sağlayan davetliler arasında Ümraniye ilçe Müftüsü Abdülkerim Çelik, AK Partili Ümraniye ilçe Teşkilat başkanı Selim Çetinkaya, Ümraniye BBP İlçe Başkanı Cemal Sorgucu, İBB ve Umreye CHP Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, Ümraniye Muharip gaziler derneği başkanı Sezai Kurt, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, ÜTED Ümraniye Tüm Engelliler Derneği üyeleri ve davetli vatandaşlar katıldı.

Ümraniye Engelliler Derneği başkanı Yahya Sağlam Program esnasında yaptığı açıklamada “Muharrem ayının manevi iklimini yaşadığımız bu günlerde paylaşmanın bolluk ve bereketin sembolü olan Aşure günü ve ayının önemini idrak etmek için Kuran-ı Kerim ve Duâ programı ile Aşure ikramında bulunduk. Dernek merkezimizdeki programınıza katılım sağlayan üyelerimize misafirlerimize katılımlarından ve desteklerinden dolayı Ümraniye Belediyesi başkanı İsmet yıldırım başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db