TRABZON’LULAR İSTANBUL’DA KENDİ EVİNDE BAYRAMLAŞTI

TRABZON’LULAR İSTANBUL’DA KENDİ EVİNDE BAYRAMLAŞTI

Geçtiğimiz aylarda inşaatı bitirilerek hizmete açılan ve Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun genel merkezi olan Trabzon Evi’nde ilk bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, kurucu başkan ve halen Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu başkanı Tahsin Usta, Prof. Dr. Mustafa Caniklioğlu, Doç. Dr. Hacer Atar Yıldız, TDF Başkan yardımcıları, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle vatandaşlar katıldılar. Başkan İsmail Şatıroğlu’nun konuşması esnasında Trabzon Şubesindeki bayramlaşma töreniyle de görüntülü telefon bağlantısı kurularak her iki tarafın birbiriyle bayramlaşması sağlandı.

İsmail Şatıroğlu konuşmasında uzun bayram tatili münasebetiyle birçok kişinin katılamayacak olmasına rağmen yine de bayramlaşma törenini düzenlediklerini ifade ederek hem mekânın kazandırılmasına emeği geçenlere hem de bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür etti. Şatıroğlu özetle şunları söyledi.

“Trabzon Evi sadece biz yönetim kurulu üyelerinin toplantı yapıp dağılacağı bir mekân değildir. Trabzon Evi’nin Trabzonluların yeri olduğunu bilmenizi istiyorum. Burası her gün açıktır. Sekreteryamız görev başındadır ve her gün bir yönetici arkadaşımız nöbetçi kalmaktadır. Burada Trabzonluların sıkıntılarını çözmeye çalışacağımız gibi keyfini de çıkaracağız. Hemşehrilerimizin etkinliklerinde burayı kullanmalarını özellikle istirham ediyorum. Bakınız, bir hemşehrimiz beyin kanaması geçirdi ve 15 gündür hemen yanımızdaki Cerrahpaşa Hastanesi’nde tedavi görüyor. Hemşehrimizin ailesi burada konaklıyor. Biz onların dualarını alıyoruz. Amacımız tam da budur. Hemşehrilerimizin burayı kendi evi gibi görmesi, burada her ihtiyacının karşılanması bizi olağanüstü duygulandırıyor.

Bir projemiz daha var, Allah nasip ederse hayata geçireceğiz. Bir Trabzon Kız Öğrenci Yurdu inşa etmek istiyoruz. Çok şükür tahsil yapan çok sayıda kız evladımız var.
Son zamanlarda Trabzonlular siyasette fazla ön plana çıkınca kamuoyunda bir rahatsızlık gözlemeye başladık. Trabzonluların kime ne kötülüğü dokunmuştur? Biz mücadeleci insanlarız, memlekete hizmet için çok çalışıyor ve emek veriyoruz. Bundan böyle de emek veren hemşehrilerimize her alanda destek olacağız. Biz geldik, gidiyoruz. Buralarda bizim yerimize başkaları gelecek. Bizim amacımız hemşehrilerimize ve ülkemize elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz.”

İsmail Şatıroğlu sözlerinin sonunda Trabzon’da açılan ve faaliyetine devam eden Trabzon temsilciliğinden sonra yakın zamanda bir de Kıbrıs’ta temsilcilik açacaklarının müjdesini verdi. Bayramlaşma töreni daha sonra hatıra fotoğrafları ve mekânda kalanların sohbetiyle devam etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db