TDF’NİN DÜZENLEDİĞİ “KAN DOSTUM”DUR KANPANYASINA İLGİ YOĞUN

TDF’NİN DÜZENLEDİĞİ “KAN DOSTUM”DUR KANPANYASINA İLGİ YOĞUN

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) “Kan Dostum” Sloganıyla İstanbul’da Kan Bağışı kanpanyasına Bağcılar’dan Start vererek Covid-19 tedbirleri ile Türkiye’de 1 günde en yüksek sayıda kan bağışı toplandığînı açıkladı.

Metkezi İstanbul’da olan Trabzon Dernekleri Federasyonu Bağcılar Meydanında Bağcılar Trabzonlular Derneği, Bağcılar Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Bağcılar şubesi işbirliği ile 06-07/02/2021 Cumaartesi ve Pazar günleri Kan Bağışı Kampanyası düzenlediler.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Etem Coşkun önderliğinde gerçekleşen etkinlikte Covid 19 tedbirleri ile gerçekleşen 1günde Türkiye’de en yüksek sayıda bağış toplanan kampanyada 61. ve 161. kan bağışçılarına KASKET hediye edildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu “Federasyonumuzun yıllarca çok başarılı olarak gerçekleştirdiği kan bağışı etkinliklerini, İstanbul’un her ilçesinde, yerel yönetimler, Kızılay ve o ilçedeki Trabzonlu Derneklerimizle ortaklaşa bir şekilde devam ettireceğiz.Arkadaşlarımız bu konuda bir takvim hazırlığı içindeler. Bağcılardaki bu kutsal çalışmayı başarılı bir şekilde tamamladık. İnşallah diğer ilçelerimizde de sürdüreceğiz, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db