TDF”DEN TRABZON ÇIKARMASI

TDF”DEN TRABZON ÇIKARMASI

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) 14-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul
Yenikapı’da düzenleyecek oldukları Trabzon Günleri etkinliği için Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sn. İsmail Şatıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon’a çıkarma yaparak Davetiyeleri takdim etmeye başladılar.

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirecek oldukları Trabzon Günleri etkinliği için Trabzon Valisi sn. İsmail Ustaoğlu,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sn. Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Sn.Ahmet Metin Genç,Yomra Belediye Başkanı Sn.Mustafa Bıyık, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan,Trabzon İl Halk Eğitim Müdürü Sn.Orhan Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanını Nevzat Yılmaz, AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu, MH P Trabzon il başkanı Bekir Sıtkı Tarım beyi makamında ziyaret ederek davetiyeleri takdim ettiler.

Genel Başkan Şatıroğlu “İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirecek olduğumuz “Trabzon Günleri”için yönetim kurulu üyelerimiz ile Trabzon’a çıkarma yaparak Davetiyelerimizi Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanlarımıza, kurum müdürlerimize, Siyasi parti temsilcilerimize taktım etmeye başladık.
Yarın, tüm ilçeler tamamlayarak iyi parti ve CHP il başkanlıklarının ziyaretiyle davet süreci tamamlanacaktır.Bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ederiz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db