TDF GENEL BAŞKANI ŞATIROĞLU’NDAN MÜJDE…

TDF GENEL BAŞKANI ŞATIROĞLU’NDAN MÜJDE…

Şalpazarı’mızdan on derneğimizin üyesi olduğu, yönetim kurulunda dört Şalpazarı’lının görev yaptığı Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) yeni genel merkezine kavuştu.

Uzun bir mücadelenin sonunda, Fatih’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Samatya Hastanelerinin tam karşısında bulunan 4 katlı, 15 bağımsız bölümden oluşan binanın Federasyon’a tahsisi tamamlandı.
TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu’nun yaptığı açıklamaya göre bina, Federasyon Merkezî ve Trabzon Evi olarak tanzim edilecek, eğitim, kültür sanat, aş evi ve tüm STK faaliyetleri için Trabzon’lu derneklerin de hizmetinde olacak.
Şatıroğlu; ” Benim ve yönetim kurulumun hayali gerçek oldu. Daha azimli calışmalar yapacağız. Yeni merkezimizi tüm derneklerimizin, öğrencilerimizin, sanatçılarımızın vel hasıl tüm hemşehrilerimizin hizmetine ve kullanımına açacağız. Binanın tahsisinde büyük destekler veren İçişleri bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’a, yönetim kurulu üyelerime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir milattır. Trabzon STK larimiz için önemli bir aşamadır. Hayırlı uğurlu olsun” diye ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db