TDF BAKAN MEHMET MUŞ’U AĞIRLADI…

TDF BAKAN MEHMET MUŞ’U AĞIRLADI…

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Trabzon Dernekleri Federasyonu organizasyonunda, İstanbul’da bulunan Trabzonlu STK başkan ve yöneticilerinden oluşan hemşehrileriyle sahur programında bir araya geldi.

İsmail Şatıroğlu Başkanlığındaki Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF), Trabzonlu bakanlarıyla hemşehrilerini buluşturmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sonra, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u da sahur programında misafir etti.
Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Restoranttaki buluşmaya, TDF Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kollarının yanı sıra Trabzonlu Dernek ve STK başkan ve temsilcileriyle, Gaziosmanpaşa Beldiye Başkanı Hasan Tahsin Usta, çok sayıda siyasetçi de katıldılar..
Programda konuşan TDF Genel başkanı İsmail Şatıroğlu, Bakan Mehmet Muş’tan övgüyle söz ederek, Trabzon Evi’nin alınmasında ve tadilatının yapılmasındaki çok büyük katkılarına teşekkür etti. Ayrıca, 28 Nisan Perşembe günü TDF İftarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya gelmeyi ümit ettiklerini belirtti.
Şatıroğlu; “ Federasyonumuz, asla mikro milliyetçilik yapmayacak. Tüm Türkiye^nin hassasiyetlerini biliyoruz. Ancak, bizim hemşehrilerimiz çok çalışkandır. Girişimcidir. O nedenle hemşehrilerimizi her platformda koruyup kollamak birim vazifemizdir. İnşallah Trabzon Evimizi de 5-6 ay içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız. Diğer taraftan, 7 veya 8 mayısta, İstanbul Yenikapı’da Şampiyonluk kutlamalarınmızı yüzbinlerle yapacağız. Yıllarca konuşulacak bir etkinlik olacak. Sloganımız belli; MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA”. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın da hemşehrilerine hitap ettiği programda konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların ülkemizi de etkilediğini belirterek, “Yaşanan yüksek enflasyon ve ekonomik sıkıntılar tüm dünyanın sorunu haline geldi. Bizler Bakanlık olarak, üretim, ihracat ve iç tüketim eksenindeki tedarik zincirini çok dikkatlice takip ediyoruz. Yüksek fiyatların sebebi ihracak veya ürün arzının olmaması değil. Küresel enerji ve emtia fiyatlarının artmış olmasıdır. İnşallah kısa zamanda bu işin üstesinden geleceğiz. Enflasyon da normal seviyelere gerilemiş olacak.” Dedi.
Bakan Muş ayrıca, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan ve Yönetim Kuruluna da teşekkür ederek, her zaman arkalarında ve destekçileri olacaklarını belirtti.
tdf

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db