ŞATIROĞLU’NDAN BÜYÜME ÇAĞRISı; TRABZON EVİ VE TRABZON KIZ ÖĞRENCİ YURDU İLK HEDEFİMİZ…

ŞATIROĞLU’NDAN BÜYÜME ÇAĞRISı; TRABZON EVİ VE TRABZON KIZ ÖĞRENCİ YURDU İLK HEDEFİMİZ…

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF), 18 Aralık’ta yapılacak genel kurul öncesi, Trabzon Derneklerini bilgilendirmek ve istişarelerde bulunmak için çalışmalarını hızlandırdı.
Ümraniye Trabzon Park Has Bahçe tesislerinde yapılan istişare toplantısı, Anadolu yakası Trabzon Dernekleri Başkanları ve yöneticilerinin katılımlarıyle yapıldı.

TDF Genel Başkan Yardımcısı Hasan Keskin’in yönettiği yemekli toplantıya ilgi büyük oldu. Toplanntıda konuşan Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, geçmişten bu güne değerlendirmelerde bulunarak eksikleri giderme, yeni projeleri hayata geçirme konusundaki hassasiyetlerini katılımcılarla paylaştı.

Şatıroğlu; “ Bizler sadece hizmet için buralardayız. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda hep Trabzonluluğu öne çıkardık. Önümüzdeki süreçte de, bu yolda yürüyeceğiz. Trabzon Evi projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Altı ay içinde tamamlamaya çalışıyoruz. Trabzon erkek yurdumuz mevcut. Ama burada kalmayacağız. İnşallah Trabzon Kız Yurdumuzu da hayat geçireceğiz.İşte tam da bu noktada hepimizi bu çatı altına davet ediyorum. Bu sayede daha da güçlü olacağız. Gelin bu gücümüze güç katın, birlikte olalım. Federasyonumuza üye olsun olmasın tüm Trabzon dernekleri bizimdir. Hep birlikte yol yürüyelim. Trabzon’a demiryolu fikrini savunmaya devam edeceğiz. Trabzonlunun ihtiyacı olan her alana el atmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya katılan dernek başkanları, TDF’nin yanında olduklarını belirttiler. Henüz üye olmamış derneklerin bir an evvel üye olmak için gereli prosedürleri tamamlamak istediği görüldü.TDF Genel Başkan Yardımcııs Hasan Keskin de, derneklerin her türlü mevzuat sıkıntılarına destek vereceklerini ve üyelik için gerekli çalışmayı kısa zamanda tamam edeceklerini belirtti.TDF’nin, aynı toplantıları İstanbul Avrupa Yakasında ve Marmara Bölgesinde de devam ettireceği bildirildi.

TDF olağan genel kurulunun, 18 Aralık 2021 tarihinde Gaziosmanpaşa Qubbe Life Salonunda, saat 17 de başlayacağı ve yemekli organizasyon yapılacağı bildirildi.
Editör : Trabzon Aktüel Medya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db