ŞALPAZARI’NIN GÖREV ADAMI DEMİRBAŞ !

ŞALPAZARI’NIN GÖREV ADAMI DEMİRBAŞ !

Kariyeri başarılarla dolu Trabzon Şalpazarlı hemşerimiz Mustafa Demirbaş İktisat Fakültesi Ünüversitesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi İşletme ve Yönetimi olmak üzere iki ünüverste bitirerek sayısız başarı belgesi ve sertifikaya sahip olan tam bir görev adamı.

1988 Yılında memuriyete başlayarak işine ve mesleğine verdiği önemle basamakları teker teker çıkmaya başlayarak başladığı memuriyete Verem Savaş 9.Bölge Başkan yardımcılığı, Verem Savaş 9.bölge başkanlığı, Ağrı bölgesi sağlık tarama Başkanlığı, Kayseri bölgesi hesap işleri Başkanlığı, Hastane hizmetleri ve Sağlık Otel md.vkilliği, Vakfıkebir Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürlüğü, Veremsavaş Derneği 2. başkanı Konfederasyon delegesi olarak başarılarla dolu meslek hayatını tamamladıktan sonra bir diyer çok sevdiği Siyasete Ak Parti Trabzon Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyeliği yaparak başladı.

Şumdi ise Emekli Memur-Sen Genel Merkezi tarafından kendisine tevdi edilen Emekli Memur-Sen Trabzon İl Temsilciliği görevini Trabzon Memur-Sen İl Temsilcisi Sy. Mehmet KARA beyden devralarak çalışmalara başladığını Beyan eden Görev adamı Mustafa Demirbaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yervedi.
“Bugün itibarî ile İlçe temsilcilerimizi ve birim komisyonlarımızı tamamladım. Önümüzdeki süreçte; memuriyetten emekli olan beni tanıyan tanımayan herkesi örgütlenme faaliyetimizin ilk aşaması olan sendikamıza üye olmaya davet ediyorum.Tüm iş kolları dahildir. Emekli olduktan sonra yapılması gereken genel kabul görmüş bazı ilkeler Maneviyat, yer değişikliği, gezi,iş, öğrenmek öğretmek, gönüllü olmak, halka hizmet, eser bırakmak, arkadaşlarla zaman geçirmek, aile,okuyup yazmak,müzik gibi…
Peki biz ne yapmak istiyoruz ; öncelikle örgütlenmek suretiyle toplumdan kopmadığımızı,sosyal alanda yer almak,aslında çalışırken kazanmak istediğimiz ideallerimizin emekliliktede yaşadığımız sürece gerekli olduğunu biliyoruz ve mücadeleye devam etmek istiyoruz. Bir takım kayıplarımız var bunların telafisi için kırıp dökmeden yıkmadan Tek Vatan Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak hassasiyetlerimize uygun biçimde milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak tevaazu,samimiyet,gayretle mücadele etmek ve masada yerimizi almak istiyoruz.
Peki biz ne istiyoruz;Sendikamızın yasasının çıkarılması, emekli çalışan arasındaki farkın kapatılması, ek ödemenin yansıtılması,bayram ikramiyesinin göstergeye bağlanması, özellikle eş ve çocuk yardımı, öğrenci yardımı gibi..
Tek Vatan ,Tek Millet,Tek Devlet, Tek Bayrak
Hassasiyetimizdir”dedi.
“Gelin birlik olalım iri olalım diri olalım.
#İnandığımızYoldaBirlikteYürüyelim”
Watsap üzerinden üye olabilirsiniz.
Tel: 535 523 40 26 inches

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db