ŞALPAZARI HALK EĞİTİM COVİD-19 MASKE DİKİMİNE BAŞLADI

ŞALPAZARI HALK EĞİTİM COVİD-19 MASKE DİKİMİNE BAŞLADI

Şalpazarı Kaymakamlığının koordinasyonu ile Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyacını karşılamak üzere maske yapımına başlamıştır.

Dünyayı etkisi altına alan ülkemizde de görülen yeni tip korona virüs (Kovid19) mücadele kapsamında halk eğitimi merkezinde usta öğretici olarak çalışan üç öğretici gönüllü olarak evlerinde maske dikimine başladılar.

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Temel Dural konuyla ilgili yaptığı açıklamada “yeni tip korona virüs (Kovid19) salgınının ülkemizde de görülmeye başlamasının ardından sayın kaymakamımızın tensipleriyle hemen maske üretimine yönelik altyapı çalışmalarını hızlıca tamamlayarak üretime başladık.
Dural ilçe Kamu kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra gerektiğinde halkımızada dağıtmak üzere çalışmalarımız devam edecek .Bizler maske dikmek için evden çıkıyoruz ama halkımızın ülkesi ve kendi Sağlığı için evlerinde kalmalarını tavsiye ediyorum.
Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db