ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ’NDE DURMAK YOK;

ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ’NDE DURMAK YOK;

“13. EĞİTİM SETİ KAMPANYASI”TAMAMLANDI, BİN ADET SINIRI GEÇİLDİ ..Birbirinden faydalı faaliyetleriyle tanınan Şalpazarı Eğitim KST Derneği, 13. cü defa Şalpazarı’ndaki 1. Sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.Bu yılki 2023-2024 eğitim-öğretim yılında dağıtılan setlerle birlikte, 13 yılda 1000 (bin) adet sınırı geçilmiş oldu..

Dernek Başkanı Hasan Keskin bu konuda yaptığı açıklamada; “2011 yılında başlattığımız, “ŞALPAZARI EĞİTİM SETİ KAMPANYAMIZIN 13”.cüsünü, bu gün itibariyle hayata geçirilmiş durumdayız. İlçemizin tüm okullarında 1. sınıfa yen başlayan tüm öğrencilerimize,Derneğimizin Başkan Vekili ve Şalpazarı İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen’in nezaretinde okuma-yazma-eğitim setlerimizin dağıtımını tamamladık.Bu suretle, Şalpazarı ilçe genelindeki okullar ımıza yeni başlayan öğrencilerimize destek vermekten mutluyuz. Eğitim Derneğimizin, tamamen ücretsiz dağıttığı kaynak setlerimizle aile bütçelerine de katkı sunmanın yanında, çocuklarımızın eğitiminde tek programa hep birlikte sahip olup, birlikte çalışması, öğretmenlerimizin de müfredatı takibi bakımından çok önemlidir. Eğitim KST Derneği Yönetim kurulumuza ve destek veren eğitim gönüllülerimize “ teşekkür eder, tüm öğrenci ve eğitimcilerimize başarılar dilerim. Ayrıca, bundan sonra, “Şalpazarı Eğitim Ve Kalkınma Vakfı” ile de eğitime ve topluma hizmete devam edeceğiz. “ İşimiz de Gücünüz de Eğitim”..dedi.

Şalpazarı’ndaki ilçe genelindeki okullarda dağıtımı yapılan Eğitim setlerinin dağıtım töreninde, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, veliler ve öğretmenler de hazır bulundular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db