ŞALFED Geçmiş Dönem Genel başkanı Eğitimci Muzaffer Bayraktar, Şalfed delegeleri Whatsap grubunda yapmış olduğu bir paylaşım üzerine, Ömer Karadeniz’in verdiği cevaba binaen açıklama gönderdi.

ŞALFED Geçmiş Dönem Genel başkanı Eğitimci Muzaffer Bayraktar, Şalfed delegeleri Whatsap grubunda yapmış olduğu bir paylaşım üzerine, Ömer Karadeniz’in verdiği cevaba binaen açıklama gönderdi.

Kıymetli hemşehrilerim,
Bahse konu kahvaltı programı, 7 nisanda Trabzon Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’ndan gelen, , TDF Yönetim Kurulu’nu ziyaret ve istişare talebi üzerine, 9 nisanda TDF Yönetim Kurulumuzdan sınırlı katılımla yapılmış, toplantının yapıldığı tesis GOPaşa Belediyesine ait olduğundan dolayı, Hemşehrimiz Hasan Tahsin Usta da icabet etmiştir. Çok değerli ve yarayışlı bir toplantı olmuş, TDF ve Trabzon belediyemiz bir çok konuda birlikte yürüme kararına almıştır.
Ben de eski Trabzon Meclis üyesi olarak, Sn. Zorluoğlu ile çekildiğimiz resmi bu Vatsap gruptan sizlerle paylaşarak kısa bir not ekledim. Çünkü bu Vhatsap grubu tam da Şalpazarılıların platformudur, Bayburt’ta paylaşmamız beklenemezdi. Ne yazık ki, Ömer Karadeniz’in cevabi mesajı ve karşılaştığım üslup beni hayal kırıklığına uğrattı. Yaşanmış hadiseyi ve Şalfed Başkanının şahsıma yaptığı nahoş hitapları bir hezeyan olarak gördüm, geçtim. Ancak, bu mecralar gönül alma yerleridir, külhanbeyli tavırlar beyhudedir.
Şalfed; başkanlığını da yaptığım, kurucularından olduğum çatımızdır. Tdf’deki pozisyonum da aynen böyledir. Genel başkanımız İsmail Şatıroğlu ve yönetim kurulumuzla bu hassasiyetle hareket ederiz.
Trabzon’un çatı örgütü olan TDF’de, her iş bir usul ve kaideyle; standart içeriklerle yapılır. Oturmuş yöntemlerle de icra edilir. 18 ilçeden de yönetici vardır. Öyle her aklına esenin yapılacağı yer değil, kurumsal kişiliği olan bir kurumdur.
TDF tüm Trabzonlu derneklerle, üyesi olsun olmasın, el ele yürüyecektir. TDF’ye üye derneklerimiz tamamen kendi hür kararlarıyle üye olurlar veya ayrılırlar. Genel kurul yapan tüm derneklerimiz, TDF sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılır ve tebrik edilir. Şalpazarı Derneklerimiz de paylaşılmış ve tebrik edilmişlerdir. Kaldı ki, Şalfed’in, üyesi dahi olsa, hiçbir derneğe baskı yapma hakkı yoktur. Bir dernek isterse yirmi tane üst kuruluşa üye olur.
Bir Kurum, yöneticileri ve onların icraatlarıyle yükselir. Gönüllere girmek için güzel üsluba ve halis niyetlere gerek vardır. Bu üslup üzere olanlar yol alır, diğerleri ileriye taşıyamazlar. Yani geride kalmak ve ileri gidenlere haset etmek böyle bir durumda beklenen sondur.
Parmak sallamak ihtar vs gibi tehdit dili, her daim sahibini dumura uğratmıştır. Yine öyle olacaktır. Bendeniz naçizane bu yaşıma kadar dostluktan taviz vermedim. Kimseyle düşmanlığa mahal vermeyiz.
Ez cümle, sorgulanması gereken, usul ve üsluptur. Usul esasa hükmeder. Yani bir işin yöntemindeki adalet ve naiflik, sonucu da etkiler. Şalfed bu günlerden de çıkacaktır. Çıkmalıdır. Esas olan bu iradenin gösterilmesidir. Zamanınızı aldım, affınıza sığınırım. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim.
Muzaffer Bayraktar
TDF Gnl. Bşk. Vekili
Trabzon Bel. Eski Meclis Üyesi
Şalfed Eski Genel başkanı
Şalpazarı Eğitim Derneği Kuruc Üyesi
Geyikli Derneği Eski başkanı
Emekli Öğretmen
Hayat Bilgisi Kitabı Yazarı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db