ŞAL-FED’DEN EĞİTİME KATKI KERMESİ

ŞAL-FED’DEN EĞİTİME KATKI KERMESİ

Türkiyede ilk ilçe Federasyonu olan Şal-fed genel Federasyonun’un kadın kolları ve üye derneklerin katkılarıyla İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki Boğaziçi Yaşam Merkezinde Eğitim katkı kermesi düzenlendi

Şalpazarı Dernekleri Federasyonu (Şal-fed) ve Üye Derneklerin katkılarıyla Şalpazarı ilçe genelinde ihtiyaç sahibi üniversite’de okuyan öğrencilere ailelerine destek olmak üzere Üsküdar Belediyesi’nin Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki Boğaziçi Yaşam Merkezinde Eğitime Katkı Kermesi Düzenlendi. Kermeste Şalpazarı Ağasar’ın her alanda çalışkan başarılı Çepni kadınları tarafından el emeği göz nuru nakış nakış işlenmiş ürünleri, bakliyat ürünleri, Hazır giyim kıyaferleri, Ağasar’ın vazgeçilmez Karalahana sarması Yağı Bişi (yufka) ve ev baklavaları satışa sunuldu. Boğazici Yaşam merkezindeki Kermes sergisine şalpazarlı STK’ların ve vatandaşların ilgisi yoğundu.

Şal-fed Kadın Kolları başkanı Fatma Kandil Kermes açılışında yapmış olduğu konuşmasında “Şalpazarı Dernekleri Federasyonu ve üye STK’ların katkılarıyla düzenlemiş Eğite Katkı Kermesine katılan katkı veren siz hayır sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db