ŞAL-FED BAŞKANINDAN COVİD-19 MESAJI

ŞAL-FED BAŞKANINDAN COVİD-19 MESAJI

Dünyada ve Ülkemizde devam eden Korona Virüsü (COVİD-19) salgını dolayısıya Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Karadeniz bir mesaj yayınladı.
“Çok Kıymetli ŞAL-FED ailemizi oluşturan Dernek Başkanlarım Federasyon’umuzun Kadın kolları, Gençlik kolları ve bütün üyelerimiz Dünyada ve Ülkemizdeki Virüs salgınına karşı tüm insanlığı sağlıklı bir hayat geçirmesini hastalığa yakalanan insanlarımızın bir an önce Sağlık dolu günlere kavuşmasını diliyorum.
Federasyon’umuz olarak Öncelikle Tüm Derneklerimizin dernek yöneticilerinin sorumluluk içerisinde süreci Takip Etmelerini arzuluyorum.Herhangi bir ihtiyacı olan vatandaşlarımızın,üyelerimizin ,komşularımızın ihtiyaçlarını sıkıntılarını tesbit edip tarafımıza bildirmelerini halinde Federasyonumuz olarak bu konuda elimizden gelen Gerekli çalışmaları görüşmeleri yaparak her türlü yardımın yapılması için gerekli görüşme ve çalışma sağlanacaktır.

Bu konuda kendi Sağlığını ve çevresindeki insanları düşünen herkesi Devletimizin uygulamaya koyduğu kurallara uymaya davet ediyorum Hepinize #EvdeKal #SağlıklıKal ın Diliyorum …

ŞAL-FED Yönetim kurulu Adına
Başkan : Ömer KARADENİZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db