LAVABO WC İNŞAATINDA SONA DOĞRU

LAVABO WC İNŞAATINDA SONA DOĞRU

Sis Dağı yaylası Pazar yerinde Bay Bayan Lavabo Şadırvan WC binası sorununu Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin önderliğinde Üsküdar Belediye Başkanı Av Hilmi Türkmen çözüme kavuşturmak için başlatmış olduğu çalışma bitmek üzere.

Sis Dağı Yaylası Geyikli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan pazar yerinde 90 lı yıllarda O dönemin Geyikli Belediye başkanı Rahmetli Ahmet Nuri Beldüz tarafından yaptırılan Bay Bayan WC Lavabo Şadırvan yıllardır yeterli şekilde bakım onarımı yaptırılmadığı için son yıllarda sis dağı yaylası pazar yerinde yaylacılara misafirlerine yeteri şekilde hizmet veremez duruma gelmişti.

Bu durum üzerine Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen ile yapılan görüşmeler neticesinde Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin önderliğinde 2023 yılı yayla sezonunda hizmete alınmak üzere 20 Bay 15 Bayan WC, 50 civarında Lavabo Şadırvan, 1 Adet Bayan Bebek odası ve 1 Adet su deposunun olduğu binanın yapımına 25.08.2022 tarihi itibariyle başlandı. Sis dağı yaylası’nda zaman zaman hava koşulları da çalışmaya engel olsada yapımı hızla devam eden binanın çatı kaplama işlemi tamamlanarak inşaatın kaba kısmı bitmiştir.

Bu hizmet binasının yapımında emeği geçen Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen beye, Geyikli Mahallesi’nden Işadamı AK Parti Trabzon il yönetim kurulu üyesi Muzaffer Kasap beye, Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kuruluna, İnşaat firması sahibi Aziz Duruş beye ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db