İstanbul Çepni Boyu Derneği’nin başlattığı “BİR MONT BİR BOT” Çocuklara Ulaştı

İstanbul Çepni Boyu Derneği’nin başlattığı “BİR MONT BİR BOT” Çocuklara Ulaştı

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi’nde yeni kurulmuş olan “İstanbul Çepni Boyu Derneği” Kış mevsiminin çetin geçtiği ülkemizin Doğu Anadolu bölgesi’ndeki Van ilimizde yaşayan Çepni Boyu ailelerinin çocukları için başlatılan “Bir Mont Bir Bot” yardım kampanyası çocuklara ulaştırıldı.

Dernek başkanı Hülya KEBAPÇIOĞLU konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada “Ülkemizde Kış mevsiminin çetin geçtiği Doğu Anadolu Bölgemizde Van ilimizin Saray İlçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi, İpekyolu İlçesine bağlı Karagündüz Mahallesi ve Şabaniye Mahallesi,Tuşba İlçesine bağlı Abdurrahman Gazi Mahallesi, Beyüzümü Mahallesi ve Yumrutepe Mahallesi’nde yaşayan Çepni Boyu Ailelerimizin çocukları üşümesinler diye İstanbul Çepni Boyu Derneği’miz aracılığı ile başlatmış olduğumuz “Bir Mont Bir Bot” kampanyamıza ilgi göstererek Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olan Hayır sever dostlarımızın yardımları ile toplamış olduğumuz “100 MONT, 100 BOT”çocuklarımıza ulaştırılmıştır.

İstanbul Çepni Boyu Derneği olarak çocuklarımız üşümesin dedik. Van’a gönül köprüsü kurmamız’da kardeş derneğimiz Van Küresünniler Derneğinin’de katkıları ile minik yüreklerin sevinçlerine vesile olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bize destek veren tüm dostlarımıza, yerlerine ulaşması aşamasında bire bir ilgilenen başta Van Küresünniler Derneğinin Başkanı Sn. Ferhat Atacan’a, Muhammed Kaya ve Osman ATALAR, Nurgül KANDEMİRKILIÇ, Şalpazarı Eğitim Derneği Bsk. Hasan KESKİN, Üsk.Bld.Zbt.Trafik Ekibi’ne tüm emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Hülya KEBAPÇIOĞLU
İstanbul Çepni Boyu Derneği Başkanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db