GÖNÜLLERİN BAŞKANI BAHRİ BELDÜZ ADINA KUR-AN PROĞRAMI

GÖNÜLLERİN BAŞKANI BAHRİ BELDÜZ ADINA KUR-AN PROĞRAMI

Merkezi Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi’nde bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin geçtiğimiz aylarda vefat eden eski başkan Hacı Bahri Beldüz’ün ruhuna ithafen ailesi tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Programda misafirlere keşkek ikram edildi.Geyikli Derneği’nin Eski başkan Hacı Bahri Beldüz için ailesi tarafından düzenlenen program eşine az rastlanır bir ilgiyle karşılaştı. Davetliler Geyikli Dernek lokali, yönetim odası, koridorlar ve çıkış kapısının önüne konan sandalyelere oturarak okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i dinlediler ve dernek yönetimi tarafından ikram edilen keşkeği yediler.

Olağanüstü ilgi merhum başkanın renkli ve çok sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu gösterirken davetliler arasında ŞALFED eski başkanı ve eski Trabzon Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, ŞALFED eski başkanı ve Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Köksal Durmuş, Şalpazarı Eğitim Derneği ve Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Hasan Keskin, Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık ve Çamlıca Derneği Başkanı Avni Çakır, Ağasar Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Kandqzoğlu, Gazeteci Yazar Bülent Şirin ve vatandaşlar katıldı.

Programda okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i Hafız imam Hatip Kadir Taşkın, imqm Hatip Erdoğan Demirtaş, emekli imam Hatip Hasan Demirtaş, Mehmet Atalar, Hüseyin Öztürk, Yüksel Türkmen, Sinan Türkmen ve Temel Özdemir icra ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db