GEYİKLİ’DEKİ SOSYAL HİZMET BİNASI’IN YAPIMI HIZLA BİTİYOR

GEYİKLİ’DEKİ SOSYAL HİZMET BİNASI’IN YAPIMI HIZLA BİTİYOR

Trabzon Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesi Merkez Camii yanında Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapımı devam 2 katlı 560 metre kare çok amaçlı Sosyal Hizmet Binası’nın yapım işlemi hızla bitiyor.

İçerisinde Bay Bayan lavoba ve Şadırvan, Gasılhane, Morg,Yemek yapma yeri,Çay ocağı, Cami adına çok amaçlı salon, Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği adına ofisin yer alacağı çok amaçlı Sosyal hizmet binasının iç içkısmının yapım işlemi bitmiş durumdadır.

Dernek Başkanı İmam Hatip Ömer Dural konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı “Değerli Kardeşlerim!
Geyikli Mahallesi Merkez Camii yanındaki çok amaçlı sosyal hizmet binamızın bugün itibarı ile tavan döşemesi bitmiş olup Binamızın iç kısmının yapımı tamamlanmıştır. İnşallah en kısa zamanda binamızın dış sıvası ve çevre düzenlemeside yapılıp siz gönül dostlarımızın hizmetine sunacağız.Çok amaçlı Sosyal binamız ile ilgili Bu güne kadar çalışmamıza uzaktan ve yakından maddi ve manevi destek veren siz gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Allah hepinizden Razı olsun, Allah Niyetlerimizi kabul eylesin, Bu mübarek ay hürmetine Bütün geçmişlerimizi Rahmet eylesin, Bu hizmet birlik ve beraberliğimizin sonucudur, Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Bu salgın hastalıktan en kısa zamanda kurtulup güzel günleri Rabbim bizlere nasip eylesin, Mübarek Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun”dedi.

Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği
Ziraat Bankası Şalpazarı Şubesi TRABZON
İban Tr 700001000829463099015001

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db