GEYİKLİ’DE SOSYAL HİZMET BİNASI İNŞEATI HIZLA DEVAM EDIYOR

GEYİKLİ’DE SOSYAL HİZMET BİNASI İNŞEATI HIZLA DEVAM EDIYOR

Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nde Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği önderliğinde yapımı devam eden Sosyal Hizmet binamızın yapımı hızla devam etmektedir.

Geyikli Mahallesi Gıran mevkiinde yapımı devam eden iki katlı 560 metre kare Sosyal hizmet binasının içeririnde bay bayan lavoba, şadırvan, gasılhane, morg, Çok amaçlı yemek, keşkek yapma yeri, dernek ofisi, çay ocağı ve camiye ait çok amaçlı salon bulunmaktadır.

Konuyla ilgili olarak Dernek Başkanı İmam Hatip Ömer Dural’ın yapmış olduğu açıklama “Şuan itibarı ile siz gönül dostlarımızın destekleri ile binamızın iç kısmının kaleboduru birinci katının merdiveni ile merdiven çatısı yapılmıştır.Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrada siz hayırsever gönül dostlarımızın desteği ile elele verererk hep beraber Sosyal hizmet binamızın iç kısmı ve geri kalan eksikliklerini tamamlayıp inşallah bir an önce hizmete açmayı düşünüyoruz.Şu ana kadar uzaktan ve yakından maddi ve manevi destekte bulunan siz hayır sever gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah niyetlerimizi kabul eylesin” dedi.

Şalpazarı Ziraat Bankası Şubesi TRABZON
İban: TR70 0001 0008 2946 3099 0150 01

Yönetim Kurulu Adına Başkan:
İmam Hatip Ömer DURAL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db