GEYİKLİ DERNEĞİ ŞEHİTLER ADINA KURAN PROĞRAMI DÜZENLEDİ

GEYİKLİ DERNEĞİ ŞEHİTLER ADINA KURAN PROĞRAMI DÜZENLEDİ

Trabzon Şalpazarı Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Üsküdar Belediyesi’ne ait Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki Boğaziçi Yaşam Merkezinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimiz ve Tüm geçmişleri adına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duâ programı okundu.

Geyikli Derneği tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim ve Duâ programının sunuculuğunu Geyikli Derneği genel sekreteri Osman Demirbaş ve emekli ilahiyatçı Hakkı Bayraktar tarafından gerçekleştirirken programda görev alan hocalarımız Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İmam Hatip Hatip Ömer Dural, İmam Hatip Erdoğan Demirtaş, Hafız imam Hatip Kadir Taşkın ve diyer imam hatip hocamız görev aldılar.

Boğaziçi Yaşam Merkezin’de gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua programına İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire Başkanı Hakim Mustafa Bektaş, İTÜ Öğretim üyesi Hacer Yıldız Atar, Şalpazarı Eğitim Derneği / Vakfı Başkanı ve TDF Başkan vekili Hasan Keskin, Şal-fed geçmiş dönem başkanı Muzaffer Bayraktar, Dorukkkiriş Derneği Başkanı Fahri Durmuş, Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık, Doğancı Derneği başkanı Mustafa Kemal Yamaç, Kasımağzı Derneği başkanı Hüseyin Uçar, Çamlıca Derneği Başkanı Avni Çakır, Aktaş Derneği başkanı Turgay Karagül,Geyikli Derneği önceki Başkanı Ali Evren, Birol Bayraktar, Kirazlıtepe Mahallesi Muhtarı Nazmi Yamaç, Trabzon Şalpazarı İYİ Parti Belediye Başkan adayı Faruk Beldüz, Şalpazarı İYİ Parti İlçe başkan vekili Şakir Bektaş, Şalpazarı İYİ Parti yönetim kurulu üyesi Erol Demirbaş, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Programa katılan davetli konuklara proğram esnasında Şalpazarı (Ağasar’ın) yöresel yemek kültürü olan Keşkek ikramı yapıldı. İstanbul’da Keşkek denilince akla gelen Keşkek ustası Hüseyin Uçan beye ve emeği geçenlere katkıda bulunanlara  teşekkür ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db