EĞİTİM DERNEĞİ BAŞKANI ŞAL-FED’E ADAY

EĞİTİM DERNEĞİ BAŞKANI ŞAL-FED’E ADAY

Şalpazarı Dernekler Federasyonu nun 28 Nisan Pazar günü Saat 10/00 da Üsküdar Kirazlıtepe deki Yaşam merkezinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul da daha önce adaylığını açıklayan eski dernekler Federasyonu başkanı Ömer Karadeniz in ardından Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin de aday olduğunu kendi özel sayfasından kamu oyuna duyurdu
Keskin adaylığını kamu oyuna özel sayfasından şu sözlerle duyurdu “Hizmet gönüllüsü olduğumuz, aidiyetimizin en yüksekte bulunduğu, çeyrek yüzyıl içinde çalışmaktan mutlu olduğum Trabzon’umuzun kültür, eğitim İlçesi Şalpazarı emektar STK ‘larının çatı kuruluşu; Şalpazarı Dernekleri Federasyonumuz ŞALFED’in 28 nisan Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısında, nacizane Genel Başkanlığa talip olduğumu siz değerli dostlarımızla paylaşmak isterim.
Federasyonumuzun bu günlere gelmesinde emeği bulunan tüm hemşehrilerimize, mevcut Genel başkan ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim.
Üye derneklerimiz arasında etkin koordinasyonu sağlayacak ve onların yükünü hafifletecek, kültürel birikimleri yücelten, insanımızın ufkunu genişleten çalışmaları öne alacak bir süreci oluşturma gayretlerimizle, sadece ilçemiz Şalpazarı’nın değil, Trabzon’umuzun ve Türkiye’mizin de hizmetinde olmaya devam edeceğiz.
Bu kararın oluşmasında ısrarla katkısı bulunan, cesaretlendiren herkese; STK temsilcilerimize, dostlarımıza ve duayenlerimize teşekkür ederim. Vira bismillah.”
Hasan KESKİN
Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı
TDF Genel Başkan Yrd.
ŞALFED Denetleme Kurulu Başkanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db