DOĞANCI DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

DOĞANCI DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

Üsküdar Küplüce Mahallesinde bulunan Trabzon Şalpazarı Doğancı Köyü Derneği’nin Kadınlar kolu Eğitimde ve hayır işlerinde kullanılmak üzere Dernek merkezinde Kermes düzenlediler

Trabzon’un Şalpazarı ilçe Doğancı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Kadınlar kolu Başkanı Ayşe Kandil’in önderliğinde Eğitimde ve Hayır işlerinde kullanılmak üzere kadınlar tarafından hazırlanmış el emeği göz nuru nakış nakış işlenmiş ürünlerin satışı için kermes sergisi açıldı. Sergiye vatandaşların ilgisi yoğundu.

Doğancı Derneği’nin düzenlemiş olduğu Kermes etkinliğine katılanlar arasında Şalpazarı ilçe kaymakamı sn. Zekeriya Murat Şahan Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, TDF Başkan vekili ve Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, ŞAL-FED Genel Başkanı Ömer Karadeniz, İTÜ Öğretim üyesi Hacer Atar STK başkanları, yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Doğancı Derneği Başkanı Orhan Alışkan kermes açılışında yaptığı kısa konuşmada Kadınlarımız tarafından hazırlanarak sergilenen ürünlerin geliri çocuklarımızın eğitiminde ve hayır işlerinde kullanılacaktır bu kapsamda etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db