DOĞANCI DERNEĞİ HAYIR GECESİ DÜZENLEDİ

DOĞANCI DERNEĞİ HAYIR GECESİ DÜZENLEDİ

Üsküdar ilçesi Küplüce Mahallesi’nde bulunan Doğancı Köyü Derneği Üsküdar Belediyesi’ne ait Çengelköy mahallesinde bulunan Mehmet Çakır Kültür Merkezi’nde Memlekette Cami yanına yapacak oldukları Köyevi ve Dershane için 27. Dernek gecesi düzenlediler.

Trabzon ili Şalpazarı ilcesi Doğancı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı’ndaki Doğancı Mahallelerine yapacak oldukları Köyevi ve Dershane için Mehmet Çakır Kültür Merkezi’nde yardım gecesi düzenlediler. Gecenin sunuculuğunu Sayvançatak Derneği başkanı organizetör sunucu Erol Yanık gercekleştirdi.

Başkan Orhan Alışkan Geceye katılan davetlilere ve misafirlere yapmış olduğu selamlama konuşmasında Dernek yönetimini ve Kadınlar kolu olarak bu sene düzenlemiş olduğumuz 27 Dernek gecemizin gelirini köyümüzde yapacak olduğumuz Köyevi ve Çocuklar için Dershane yapı için başlatmış olduğumuz hayır işinde kullanacağınız düzenlemiş olduğumuz bu hayır gecemize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli davetlilere ve misafirlerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz”dedi.

Geceye katılan davetliler arasında Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız, AK Parti Sancaktepe Belediyesi meclis başkanı Haşim İskender, TDF başkan vekili ve Şalpazarı Eğitim Derneği başkanı Hasan Keskin, Şal-fed başkanı Ömer Karadeniz, Geyikli Dernek Başkanı Fahri Demirbaş , Dorukkkiriş Dernek başkanı Fahri Durmuş, Aktaş Dernek başkanı Turgay Karagül, Tuzla Dernek Başkanı Enes Kahraman, Çamlıca Dernek başkanı Avni Çakır, Beylikdüzü Ağasarlılar Dernek Başkanı Recep Kandil, Üsküdar Milli Eğitim Şube Müdürü Semih Durmuş ve geçmiş dönem STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Gecede sahne alan Karadeniz müziğinin kemençe ve Ses sanatçıları ile salonu dolduran Ağasar’ın çepni kıyafetli bayanları ve yüzlerce kişi gecenin ilerleyen saatlerine kadar horon oynayıp gönüllerince eğlendiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db