CHP İSTANBUL KARTAL’DA ADAY ADAYLARINI TANITTI:

CHP İSTANBUL KARTAL’DA ADAY ADAYLARINI TANITTI:

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 9 isim ile yaklaşık 100 meclis üyesi aday adayı partililere tanıtıldı.
İstanbul Kartalda Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’na Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Belediye Başkanı Aday Adayları Harun Özdemir, A.Turabi Artuç,Ercan Güvenç,Oğuz Aykan,Erol Altunoğlu ,Gökhan Yüksel,Hüsnü Süslü,Yüksel Çifçi ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Toplantıda öncelikle meclis üyeleri alfabetik sıraya göre tanıtıldı..
Daha sonra Belediye Başkan Aday adaylarının alfabetik sıraya göre isimleri ve özgeçmişleri okundu
Trabzon Şalpazarı hemşehrimiz adamımız İstanbul Kartal da Belediye Başkanı olarak görmek istedigimiz Harun Özdemir; Ben proje adamıyım Hayatım boyunca proje odaklı çalıştım ve sonuç odaklı çalıştım. Kartal ile ilgili hayallerim ve projelerim var. Kartal Belediyemizinde Kartal üzerinde yapmakta olduğu çok güzel projeleri var. Bizde daha iyi koşarız, daha güzel işler yaparız, bilgi ve birikimlerimizi Kartal’a aktarırız diyerek sizlerin karşınıza, sizlerle birlikte yol yürümeye talip oldum. Kartalla ilgili 36 proje geliştirdim. Bu projelerin hepsi uygulanabilir, ayakları yere basan projelerdir. Bende ülke çapında projelerin içinden geldiğim için Kartalla ilgili çocukluğumdan beri hayallerini kurduğum denizinden dağına, ovasından apartmanına, engelsiz yaşam merkezlerinden kedilerine, köpeklerine kadar birçok proje geliştirdim. Bu projelerimi aday olursam gerçekleştirmek için mücadele edeceğim dedi .
Toplantı Adayların konuşmalarının ardından son buldu….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db