ÇEKMEKÖY’DE AĞASAR RÜZGARI ESTİ

ÇEKMEKÖY’DE AĞASAR RÜZGARI ESTİ

İstanbul Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı nın Çekmeköy Nikah Dairesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği akşam yemeğinde Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz ile AK Partinin önemli isimleri Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral Dernek temsilcileri ve Trabzonluların bir araya gediği yemekte Ağasar rüzgarı esti.
Yemekte İlk söz alan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı salonu tamamen dolduran coşkulu kalabalık karşısında memnuniyetini ifade ederek Trabzonlulara teşekkür etti herkesin desteğini istedi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur’un Cumhur İttifakı’nın önemini vurgu yaptığı kısa konuşmasının ardından mikrofona Oktay Saral geldi. Saral, konuşmasın bir bölümünde şu ifadelere yer verdi. “Bazıları beka meselesini hafife alıyor. Onlar başkalarının sesidir, kendi iradeleriyle konuşmuyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın bildiklerini bilseniz, az güler çok ağlardınız. 31 Mart’ta onlara en büyük dersi vereceğinize inanıyorum dedi.

Oktay Saral’dan sonra konuşan Mehmet Muş da sözlerinin merkezine beka meselesini aldı ve şöyle konuştu: “Çekmeköy 2009’da ilçe oldu ve bugüne kadar büyük bir mesafe kat etti. Bunda Ahmet Poyraz’ın da büyük katkısı vardır. İnşaallah oylarınızla yarım kalan projelerini bitirecek dedi.Büyükşehir içinde İstanbul’un Binali beye ihtiyacı var Binali Yıldırım İstanbul için bir şanstır. dedi

Son olarak konuşan Ahmet Poyraz, Çekmeköy’de geride kalan günlerde diğer memleketlilerle de buluştuklarını ama en coşkulu kalabalığı bu akşam Trabzonlularda gördüğünü ifade ederek kendilerine teşekkür etti. 31 Mart’ta bu şer ittifakına en büyük cevabı Çekmeköy’den verecek misiniz? üç kez sorup “Evet!” cevabı aldıktan sonra sözlerini “İyi ki varsın Trabzon!” diyerek bitirdi. Daha sonra Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adaylarını sahneye alarak davetlilere tanıttı.

Program, Şalpazarı (Ağasar)Dorukkiriş Köylüleri Derneği Kız Folklor Ekibi’nin gösterisi Ağasarın yöresel sanatçısı Cesi ile Ağasarlıların da yoğun ilgi gösterdiği geceye davetlilerinde katıldığı horonla son buldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db