BTP GENEL BAŞKANI HAYDAR BAŞ COVİD-19’DAN HAYATINI KAYBETTİ.

BTP GENEL BAŞKANI HAYDAR BAŞ COVİD-19’DAN HAYATINI KAYBETTİ.

Trabzon’da etkili olan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor.Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş Dünyda ve Ülkemizde devam eden yeni tip Covid-19 dan hayatını kaybetti.

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi’nde oturan (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş Koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla mahalle karantinaya alınmıştı.

Yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanarak Trabzonda özel bir hastaneye kaldırılan BTP Genel Başkanı Haydar Baş Koronavirüs testi pozitif çıkınca Trabzon’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişidi
Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan 73 yaşındaki Bağımız Türkiye Partisi Genelbaşkanı Haydar Baş tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Haydar Baş kimdir?
1947 yılında Trabzon’da doğan Haydar Baş, Kayseri Erciyes Üniversitesi’ne bağlı Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu.Bakü Devlet Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.2011 genel seçimlerinden Demokrat Parti’den milletvekili adayı oldu. Bağımsız Türkiye Partisi’nin kurucusu ve genel başkanıydı.

Cenazesi yarın Akçaabat Şehitlik tepesinde ikindi vakti sonrası defnedilmesi bekleniyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db