BAŞKAN MUMCU’NUN ŞALPAZARI ZİYARETİ

BAŞKAN MUMCU’NUN ŞALPAZARI ZİYARETİ

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr Sezgin MUMCU ve beraberindeki heyet Şalpazarı İlçesine gelerek Kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe esnafını ziyaret ettiler.

Şalpazarı (Ağasar) İlçesine gelen Ak Parti Trabzon il Başkanı Dr.Sezgin MUMCU ve il yönetimindeki heyet Şalpazarı na geldiler. İlçede kendilerini karşılayan Ak Parti Şalpazarı ilçe Başkanı Zeki Çabuk ve ilçe yönetimi ilçe binasında ilçenin genel durumu ile ilgili toplantı gerçekleştirdiler.Daha sonra Dr.Sezgin MUMCU ve betabetindeki heyet Şalpazarı Kaymakamlığı’nı, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı, Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Murat Yılmaz’ı, Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Ayaz’ı, Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin ve ilçe yönetimi’ni, Şalpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kel ve Yönetim kurulunu’nu ve ilçe esnafını ziyaret ettiler.

Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Şalpazarı eniştesi Ak Parti Trabzon il Başkanı Dr.Sezgin MUMCU ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Ağasarlı hemşehrilerimizin sevgi ve muhabbetleriyle ısındık. Ak Parti Teşkilatı olarak ilçemizde milletimizin gönlüne dokunacak güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. İlçe esnaflarımızı selamlayarak Şalpazarımız’a güzel bir dokunuş yaptık.Cumhurityifakı olarak İnşallah daha güzel daha mutlu yarınlara hep birlikte ulaşacağız. ilçe halkı Ağasarlıların Hoş sohbeti ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db