BAŞKAN KURUKIZ’DAN KAMOYNA BİLGİLENDİRME MESAJI

BAŞKAN KURUKIZ’DAN KAMOYNA BİLGİLENDİRME MESAJI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve Yerel Yönetimler seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayan Şalpazarı’nın Cumhurittifakı Belediye Başkanı Refik Kurukız kamuoyunu bilgilendirme mesajı paylaştı.

Başkan Kurukız kamuoyunu bilgilendirme mesajında şu ifadelere yer verdi “Kıymetli Hemşerilerim, yerel seçimler yaklaşıyor, aday adayları gayet doğal olarak ortaya çıkacaktır. Bundanda en ufak bir rahatsızlık duymuyorum. Güzel değişen yenilenen İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmak herkesin hakkıdır. Bu işler nasip kısmet işidir. Oyunlarla karalamalarla söylemlerle eylemlerle bu işler olmaz. Bir defa sahada iziniz tozunuz olacak. Rabbim nasip edecek adaylarda emek sarfedecek kısmetsede olacak.

Bizi ilgilendiren Cumhur ittifakıdır, Bilge Liderimiz ve Dünya Lideri ittifakların görüşülmesi için bir komisyon kurdular ve çalışmalar devam ediyor onlar ne karar alırlarsa ben Refik Kurukız olarak emirlerine amadeyim.

Türkiye için yada Trabzon için yada Şalpazarı için alınacak karara son derece saygılıyım. İlçem Şalpazarı içinse Görevi başında Belediye Başkanı olarak eğer Ak partiye bırakılırsa en ufak bir kırgınlığın küskünlüğüm olmaz aday kimse arkasında maddi manevi çalışırım. Aynı şekilde 2019 seçimlerindede Ak parti teşkilatı yanımda ve arkamda oldular ve ilçemize güzel hizmetleri birlikte yaptık.

Eğer ittifak MHP’ye bırakılırsada Liderim adayımızsın derlerse bunu Onur ve şeref kabul eder Allahın izniyle yine zaferle sonuçlandırız her iki teşkilatla birlikte. Şayet Yine MHP’ye bırakılır ve aday gösterilmezsemde en ufak bir kırgınlığı. Olmaz adayımın arkasında maddi manevi çalışırım . Her iki teşkilatada düşen görev budur.

Bu açıklamayı yapma gereği duydum çünkü oluşum dedi koduları fısıldaşmaları duyulur oldu. Kıymetli Ak partili ve MHP’li dava arkadaşlarım , kıymetli Şalpazarılılar bu ittifak 15 Temmuzda ülke çıkarları için sokakta kuruldu , fakat sokakta bulunmadı, bu vesile ile her iki liderin Türkiye ve Dünya için düşündükleri sıkıntıları yaşadıkları Şalpazarı’ndan çok çok büyüktür, lütfen onlara yük olmayalım egolarımıza esir olmayalım.

Mesele Şalpazarı Belediye Başkanlığı değildir, mesele Türkiyedir, mesele islam dünyasının sorunlarıdır
Mesele Turandır
Mesele kızıl elmadır
mesele İlahi kelimetullah davasıdır İttifak her ne karar alırsa başımın üstünde yeri vardır Liderime bağlı Liderimin izinde, Liderimin baktığı yere bakar, Liderimin bastığı yere basarım. Kısaca Bilge Liderimin Emrinde teşkilatlarımın emrindeyim. Saygılarımla.”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db