BAŞKAN KARADENİZ’DEN TEŞEKKÜR

BAŞKAN KARADENİZ’DEN TEŞEKKÜR

Trabzon Şalpazarı Dernekleri Federasyonu genel başkanı Ömer Karadeniz 23.İstanbul Ağasar Otçu Senliğine katkı sağlayanlara ve Şenliğe katılanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Karadeniz “10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz geleneksel “23.İstanbul Ağasar Otçu Şenliği”ni Tuzla Akfırat ta bulunan Şehit Ömer Halis Demir Gençlik Kampı ve Mesire Alanı’nda gerçekleştirdik. Şenliklerimiz ve otçularımız Ağasarlı Türkmen Çepni boyu insanlarımıza atalarının Orta Asya’dan getirdiği ve yüzyıllarca yaylalarda ve yoğun olarak yaşadıkları Dünyanın her tarafında geleneksel olarak yaşamaktadırlar.”

Akfırat piknik alanında “23.İstanbul Ağasar Otçu Şenliği”ni başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Karadeniz; “Bizler bu organizasyonu sadece yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla gerçekleştirmedik. federasyonumuza bağlı bütün STK dernek başkanlarımızla ortaklaşa birlik beraberlik içerisinde düzenledik ve de gerçekleştirdik. Bu konuda bizlere hertürlü desteği veren Üsküdar Belediye başkanımız sn Hilmi Türkmen beye Şalpazarlılar adına teşekkür ediyorum.

Şalpazarı Dernekleri Federasyonu (ŞAL-FED) olarak ’23.İstanbul Ağasar Otçu Şenliği”müze katılarak bizleri onurlandıran başta Şalpazarı ilçemizin dedari iftiharı Üsküdar Belediye başkanımız sn Hilmi Türkmen beye,Tuzla Belediye Encümeni Ahmet Çabuk beye, Sancaktepe Belediyesi meclis başkan vekili Haşim İskender beye, Üsküdar AK Parti Belediye Encümeni Köksal Durmuş beye, Sancaktepe Belediyesi Başkan yardımcısı Ümit Şahin beye, Büyükçekmece AK Parti ilçe başkanı Recep Erol beye, federasyonumuza bağlı Dernek başkanlarımıza, ve yöneticilerine, muhtarlarımıza, iş insanlarımıza, basın mensubu kardeşlerimize, sanatçılarımıza, İlçemiz ve çevre İl ve İlçelerden birbirinden değerli misafirimizin hepsine teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db