BAŞKAN DURAL’DAN “BİR ÖĞRENCİ’DE BİZ OKUTALIM” ÇAĞRISI

BAŞKAN DURAL’DAN “BİR ÖĞRENCİ’DE BİZ OKUTALIM” ÇAĞRISI

Y Trabzon Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Dural Geyikli Mahallesi’nde Üniversite okuyan öğrenciler burs vermek üzere Hayır sever duyarlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İmam Hatip Ömer Dural Derneğin sayfasında yapmış olduğu çağrısında şu ifadelere yer verildi.

“Siz hayırsever gönül dostlarımızın derneğimize yapmış olduğunuz desteklerinizle Geyikli Mahallemizde Geleceğimizin teminatı üniversite’de okuyan öğrencilerimize her yıl olduğu gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde de Burs yardımında bulunmaya devam edecegiz. Bu konuda Derneğimize bu güne kadar yapmış olduğunuz maddi ve manevi katkılardan dolayı siz değerli hayırsever gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Allah’u Tealanın Hz. Peygamberimiz (S.A.V.) e ilk emri “Oku” olmuştur. Çünkü okuma olmadan ilim olmaz, ilim olmadan da amel yapılmaz.
Bu sebeple güzel bir gelecek iyi bir eğitimden geçer. İyi bir eğitimde siz hayırseverlerin desteğinden geçer.Niyetimiz Zekat ve Sadaka olsun. Allah sizlerden razı olsun”dedi.

Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği
Şalpazarı Ziraat Bankası Şubesi
IBAN No:TR70 0001 0008 2946 3099 0150 01

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db