BAŞKAN DURAL GELİN SİZDE BU SEVİNCE ORTAK OLUN DEDİ !

BAŞKAN DURAL GELİN SİZDE BU SEVİNCE ORTAK OLUN DEDİ !

Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nde faaliyet gösteren Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanı İmam Hatip Ömer DURAL ve yönetim kurulu üyeleri Doğancı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek okula kırtasiye yardımında bulundular.

Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nde yapmış oldukları başarılı ve hayırlı hizmetlerile ile mahalle halkının takdirini kazanan ve kazanmaya devam eden Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başında Dernek olarak hazırlanmış oldukları kırtasiye malzemelerini ilçedeki eğitim öğretime devam eden Doğancı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek hazırlamış oldukları kırtasiye malzemelerini okul idaresine teslim ettiler.

Başkan İmam Hatip Ömer DURAL “Dünyada ve ülkemizde devam eden Cocıd-19 Salgını nın gölgesinde başlayıp devam eden 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başarılı bir şekilde kesintiye uğramadan devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz.Bu dönemde Eğitim camiamızdaki bütün Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bizler Dernek olarak İmkânlarımız doğrultusunda öğrencilerimize yardımlarımızı bundansonrada yapmaya devam edicez.Bu konuda hayır sever vatandaşlarımızdan geleceğimizin teğminatı olan bu çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını, kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde mont bere gibi ihtiyaçlarını, üniversitede okuyan öğrencilerimize burs gibi ihtiyaçlarını karşılamak için hayırsever vatandaşlarımızın öğrencilerimizin bu sevinçlerine gelin hep beraber ortak olalım diyoruz. Allahu Teâlâ şimdiye kadar derneğimize hertürlü yardımlarda bulunanların yardımlarını, hayırlarını kabul eylesin inşaallah”dedi.

Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulunarak kırtasiye yardımında bulundukları Doğancı İlköğretim Okulu müdürü Hüseyin Atalar ve Müdür yardımcısı Nigar Kukuoğlu okula yapmış oldukları ziyaret duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db