BAŞARILAR MUHAMMET BELDÜZ

BAŞARILAR MUHAMMET BELDÜZ

Bulgaristan’ın Burgaz Şehrinde 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılmakta olan Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası müsabakalarında hakem olarak görev alan Trabzon Şalpazarı hemşerilerimiz Muhammet Beldüz milli takımımız ile birlikte Ülkemizi Trabzon’u temsil etmektedir.

Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde Türkiye milli takımımız ile birlikte 13 ülkeden 350 sporcunun katıldığı Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonasında Hakem olarak görev yapan Eğitimci ve Uluslar arası Milli takım Hakem’i Trabzon Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nden Muhammet Beldüz’de görev almaktadır.

Uluslararası Milli Wushu Kung Fu Hakemlik ve Sporcu sertifikasına sahip olan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge Patent biriminde görevli olarak çalışmakta olan Muhammet Beldüz çok başarılı eğitim – öğretim in yanında her yönüyle terbiye ve ahlak olarak da örnek gösterilecek bir kişiliğe sahiptir.

Ülkemizi ve yöremizi Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Wushu Kung Fu Şampiyonasında temsil ederek bizlere gurur yaşatan Eğitimci ve Milli Sporcumuz Muhammet Beldüz’e çıkacak olduğu müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db