BAHATTİN KARADAĞ’DAN YILBAŞI MESAJI

BAHATTİN KARADAĞ’DAN YILBAŞI MESAJI

Üsküdar Trabzonlular Derneği Başkanı Bahattin Karadağ yayınladığı mesajda “Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız.

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, sağlıklı ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.Üsküdar Trabzonlurar Derneği’miz önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da yine Aziz milletimizin ve mağdurlarımızın yanında yer almıştır. İnşallah 2022 yılında da yine mazlumun, mağdurumuzun yanında olmaya devam edecektir.

Dernek olarak önceki yıllarda yaptıklarınızı Yeni yılda da tekrar gözden geçirip muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübelerle üyelerimizin, milletimizin birliği, beraberliği ve huzuru için yanlarında olmaya devam edeceğiz.

2022 yılı inşallah milletimiz için ve tüm dünya için; barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur. Bu duygularla, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, onların kutsal emanetlerine ve gazilerimize de saygılarımı sunuyorum. 2022 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db