TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU KAHVALTI TERTİPLEDİ

TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU KAHVALTI TERTİPLEDİ

İstanbuldaki Trabzon Dernekleri Federasyonu nun Şişli Cevahir Otel’de düzenlemiş olduğu kahvaltı proramına Trabzonlu AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul’da faaliyet gösteren 170 civarında dernek başkan ve yöneticisini ağırladı.

Şişli Cevahir Otel’de düzenlenen kahvaltılı proramı yöresel horon gösterisi ile başladı programda ilk sözü alan TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, kendilerinin Trabzon adına faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olduklarını, hemşehrilerini siyaset başta olmak üzere her alanda desteklediklerini ve destekleyeceklerini, Türkiye siyasetinde Trabzonluların ağırlık kazanması karşısında duyulan rahatsızlığın haksız ve yersiz olduğunu, Trabzonluların azim ve çalışkanlıklarıyla bulundukları mevkilere hakkıyla geldiğini ifade etti.

İkinci olarak söz alan Bayram Şenocak, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak AK Parti’ye herkesin desteğini istedi. Şenocak, “Kapı kapı dolaşarak, telefonla yakınlarınızı arayarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize destek vermenizi bekliyoruz. Kısmet olursa sizleri seçimden önce Cumhurbaşkanımızın da katılacağı büyük bir etkinlik düzenleyeceğiz. Seçimden sonra da sizleri bizzat kendim ağırlayacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Son olarak konuşan Mehmet Muş da uzun konuşmasında başta ekonomi olmak üzere her alandan ayrıntılı örnekler vererek, özetle seçimlerde AK Parti’ye destek talebinde bulundu. Daha sonra Etkinlik, sahnede toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db