SİNLİCE KÖYÜ DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL’A GİDİYOR

SİNLİCE KÖYÜ DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL’A GİDİYOR

Trabzon Şalpazarı Sinlice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 13 Ocak 2019 Pazar günü Olağan genel kurula Gidiyor
Merkezi İstanbul Sancaktepe de bulunan Şalpazarı nın son mahallesi (Köyü) olan Sinlice Köyü Derneği 13 Ocak 2019 saat 14/00 de karar gereği dernek merkezinde genel kurula gideceğini tüm bilinçli ve fedakar üyelerimizi olağan genel kurulumuza katılmaya, sorumluluk almaya ve yeni oluşacak yönetim kuruluna katkı sunup yardımcı olmaya davet ediyoruz.denildi…..
Dernek başkanı Erkan Karagül yönetimi kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelerek helalleşip vedalaştılar.
Daha sonra Dernek Başkanı Erkan Karagül şahsi kendi sayfasından Benim için yüce bir görev, ciddi bir sorumluluk, büyük bir tecrübeydi.Geçen iki yıllık zaman diliminde hiç hayal kırıklığı yaşamadım, herkes tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. Dernekçiliğimize samimiyetle bakan ve dernek üzerinden küçük hesapları bulunmayan hem üyelerimiz hem de tüm köylülerim yanımdaydı, bu güven ve teveccühe layık olabilmek çok önemliydi.
Yapabildiklerim ve yapamadıklarım elbette var, daha da iyilerini yapabilecek birbirinden değerli üyelerimiz de mevcut çok şükür.
Önceliklerim başından itibaren hiç değişmedi; dik durmak, yalpalamadan yürümek, dışarıyla saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli ilişkilerimizi sürdürürken muhabbetimizin koyusunu içeriye ayırmak, iyi bir Sinlice milliyetçisi olmak, orda burda boy göstermek yerine bir aç doyurmak, bir yetimin başını okşamak, bir büyüğümüzün hayır duasını almak, net ve anlaşılabilir olmak, soru işaretleri taşımamak vs. vs.
Temsil ettiğim bu özel topluluğu mahçup etmemek adına eylem, söylem, tavır ve davranışlarımın düzgün, seviyeli, örnek olabilmesi için çabaladım. Görevim süresince Sinlice Köyü dernek başkanı Erkan oldum, soyadım yoktu. Ne kimseye mavi boncuk dağıttım ne de kimsenin önünden eğilip geçmek zorunda kaldım. Hak ve hakkaniyet için hassas davranmaya azami özen gösterdim.
EN DOĞRUSUNU bu iki seneyi birlikte geçirdiğim tüm kurullarımız, üyelerimiz ve köylülerim sizler daha iyi biliyorsunuz, muhakkak daha da güzeline layıksınız.
Yönetim kurulum, kadın ve gençlik kollarım, hanımeli grubum, üyelerimiz, köylülerim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Varsa haklarım hepinize helal ettim dedi.
Bu paylaşımın ardından başkan Karagül e paylaşımının altına üyeler Devam etmesi yönünde ki mesajları devam ediyor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db