ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN İFTAR PROĞRAMI

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN İFTAR PROĞRAMI

MüslümanToplumu olarak yardımlaşma ve dayanışma duyguların güçlendiği başı Rahmet ortası Mağfiret, Sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında Merkezi Şehitlik topçular kavşağı Eyüpsultanda bulunan Şehit Aileleri Derneği Dernek merkezinde en az 100 kişiye her gün iftar proğramı verecektir.

Konuyla ilgili Şehit Aileleri Derneği Başkan yardımcısı Necati SELVİTOP yapmış olduğu açıklamada “Şehit Aileleri Derneği olarak Ramazan ayı boyunca her akşam merkezi İstanbul Eyüp’de bulunan Dernek merkezimizde 100 ailemize iftar yemeği vereceğiz.

Ramazan ayı boyunca İftara 50 dk kala dünyaca ünlü iki kez Dünya birincisi olmuş Muhammed Recep ve Türkiye birincisi Ahmet Kayacı hocalarımız tarafından Kur-an’ı Kerim ziyafeti ve iftar sonrası iftarı veren hayır sever ve tüm Şehitlerimiz ve ölmuşlerimiz için Duâ edeceğiz.

Dernek merkezimizde 30 gün boyunca tüm halkımıza açık en az 100 kişilik aileye 4 çeşit yemek sınırsız hizmet ile verecek olduğumuz iftar proğramında sizler de bir gecede benim adıma iftar verilsin isterseniz irtibat için Necati SELVİTOP 05336236161 – Dernek Merkezi 02125656060 bu numaralara ulaşa bilir siniz.

Şehit aileleri derneği’mizde verecek olduğunuz iftar proğramı niyetinizi Allah şimdiden kabul eylesin. Hayırlı Ramazanlar”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db