ŞALPAZARI’NIN SOKAKLARI AY YILDIZ MOTİFLER İLE SÜSLENİYOR

ŞALPAZARI’NIN SOKAKLARI AY YILDIZ MOTİFLER İLE SÜSLENİYOR

Şalpazarı Belediyesi tarafından ilçe içerisindeki Cadde ve Sokaklarda bulunan elektirik aydınlatma direkleri üzerine ay yıldız görünümlü rengarenk aydınlatma modifleri yerleştirilmeye başlandı.

Ay yıldız görünümlü Rengarenk aydınlatmalar Trabzon’un Şirin ilçesi Şalpazarı’nda özellikle akşam saatlerinde görsel ve estedik bir güzellik oluşturmaya başladı.ilçenin merkezinden geçen Ağasar Deresi’üzerinde yapılan Bordu Mavi ışıklandırma Cadde ve Sokaklarda Elektirik direklerine yerleştirilmeye başlanan Ay yıldız motifli aydınlatmalar ilçe sokaklarını süslemeye başladı. Bu durumu Şalpazarı halkı da oldukça beğendi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız “Kültür ve turizm kenti Trabzonun’un Şirin ilçesi Şalpazarı’nda yapılan yatırımlar aralıksız devam ederken, kent estetiğine uygun olarak ilçe merkezinden geçen Ağasar Deresi üzerinde ve ilçe sokaklarında aydınlatma direklerine ay yıldız Motifli aydınlatmalar takılmaya başlandı.Şalpazarı’nda her geçen gün değişimin gözle görülür olduğu görülmektedir. Kült ve Turizim kenti ilçemizde bu yönde yatırımlarımız devam etmektedir. Bu yatırımlar özellikle turizm alanında herkesin takdirini kazanacaktır.ilçemizin kimliğine uygun yatırımlarımız devam etmektedir. Şalpazarlı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db