ŞALPAZARI’NIN KURTULUŞU OLAN SİS DAĞI !

ŞALPAZARI’NIN KURTULUŞU OLAN SİS DAĞI !

Şalpazarı sınırları içerisinde bulunan Sis Dağı yaylası için yıllardır Turizm alanı olması bekleniyordu. Konuyla ilgili haber Şalpazarı Belediye Başkanı’nın mhp ilçe kongiresinde bahsettiği Trabzon Büyük Şehir Belediyesi Trabel yöneticisi’nden geldi.

Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Mahallesi 1992 – 2014 yılları arasında Belediye olduğu dönemde Dönemin Belediye başkanı şimdiki Trabzon Büyük Şehir Belediyesi’nde Trabel yöneticisi Sy.Muzaffer Türkmen tarafından yapılan proje ile beraber 2011 yılında Sis Dağı Turizm bölgesi ilan edildi. 2014 seçimlerinde Geyikli Beldesi kapatılarak Şalpazarı Belediyesi’ne bağlandı. Geyikli Beldesi Mahalle konumuna döndü.

Şalpazarı ilçemizin istihdam projelerinden bir tanesi olarak gösterilen Sis Dağı Turizim projesi 31 Mart 2019 Seçimlerinin ardından Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Sy.Murat Zorluoğlu Bahsi geçen Trabel yöneticisi Sy.Muzaffer Türkmen, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile beraber Giresun il Tarım Müdürluğü’ndeki imza konusu çözülerek Dosya Turizim Bakanlığına gönderilmiştir.

Yöresi için Çalışma arzusu içerisinde olan insanlar için bulundukları yer hiç fark etmeden de hizmet götürülebiiniyor muş.

Geyikli Haber
İsmet Şengül

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db