ŞALPAZARI’NDA YILLARDIR KORKULUĞU YAPILAMAYAN KÖPRÜ

ŞALPAZARI’NDA YILLARDIR KORKULUĞU YAPILAMAYAN KÖPRÜ

Trabzon ili Şalpazarı ilçesi Ağasar deresi üzerinde yapımı yıllar öncesine dayanan tarihi köprünün yıllardır korkulukları olmaması nedeniyle tehlike saçmaya devam ediyor.

Trabzon ili Şalpazarı ilçesi Ağasar deresi kenarındaki Karayollu üzerinde yaklaşık 10 m uzunluğundaki tahliye köprüsünün kenarlarında yıllardır korkuluklarının olmaması nedeniyle tehlike saçmaya, kazaya davetiye çıkarmaya, hergün yoldan geçen yüzlerce vatandaşların tepkisini çekmeye, yolu kullanan sürücülerin güvenliğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Konuyla ilgili Şalpazarı ilçe esnafı Aydın Karagöz Geyikli Haber’e yapmış olduğu açıklamada “Ağasar Deresi kenarında Geyikli Mahalle sakinleri tarafından yaptırılan yıllar önceki tarihi su değirmeninin restorasyon yaptırımı esnasında tesadüfen bölgeden geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili sn Atilla Ataman bey ile köprü üzerinde yapmış oldukları görüşmede Ataman beyin “en kısa sürede köprünün iki yönlü olarak korkuluklarının ve köprü üzerindeki tahliye yolun asvaltlanması”sözünü verdiğini” ileti.

Ağasar deresi üzerinde yapımı yıllar öncesine dayanan tarihi Köprünün Kenarlarında korkuluklarının olmaması nedeniyle yıllardır köprüyü kullanan insanlar için, göç hayvanları için, sürücüler için tehlike saçmaya kazalara sebebiyet vermeye devam ediyor. Bu nedenle Başkanımız Atilla Ataman beyin bizler bu konuda vermiş olduğu söz bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

Ağasar Vadisi Dere üzerindeki tahliye köprünün kenar korkuluklarının olmaması nedeniyle her hangi bir can kaybına sebebiyet vermemesi için köprünün korkuluklarının bir an önce yapılmasını temenni ediyoruz”dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db